terug

Activiteiten

Ontwikkeling

Patenten van printer fabrikanten maken het bijna onmogelijk om nieuwe toner en inkjet cartridges te produceren. Onze R&D afdeling staat hierdoor voor de uitdaging om een cartridge te ontwikkelen in een recycling procedure die de monopoly positive van de printer fabricant doorbreekt. Het is onze taak om met constant onderzoek en ontwikkeling zo snel mogelijke een cartridge te bieden welke gelijk, of zelfs een betere kwaliteit heeft in vergelijking tot OEM. Embatex bidet voor ruim 90% van alle bestaande verbruiksmaterialen een oplossing en investeert 6% van de jaaromzet in onderzoek en ontwikkeling. Onze R&D afdeling werkt nauw samen met normen instellingen als ISO, DIN en het Oostenrijks milieukeurmerk om toegang te hebben tot nieuwe kennis voor kwaliteit, afdruk prestaties en milieu kwesties.

Productie

Embatex GmbH produceert alle printer cartridges hoofdzakelijk door recycling. Toner cartridges worden gedemonteerd, gereinigd, verzegeld afhankelijk van vervaardiging, de tonerbak wordt gevuld en gemonteerd met nieuwe onderdelen ter vervanging van de versleten delen. Iedere cartridge wordt direct getest op functionaliteit en afdruk kwaliteit. Inkjet cartridges worden gereinigd, kleurresten verwijderd en onder vacuum hervuld. De cartridges met printkop worden individueel getest op functionaliteit en afdruk kwaliteit. Onze producten moeten voldoen aan een hoge afdruk kwaliteit en de hoogst mogelijke afdruk prestatie. We ontwikkelen cartridges met een hogere afdruk capaciteit in vergelijking met OEM wanneer dit technisch mogelijk is. We kunnen onze klanten een betere prijs/prestatie bieden. Wij beheren en controleren alle recycling procedures met een fijn afgestemd productiesysteem ondanks de enorm grote product diversiteit. Ook produceren we voor de recycling industrie hoge kwaliteit seals voor toner cartridges en vulmachines voor kleuren laser cartridges. Wij demonstreren eens te meer onze bekwaamheid op gebied van productie in de recycling industrie.

Kwaliteit Standaards

Kwaliteit management begint bij ontvangst van de goederen. Bij lege cartridges wordt gecontroleerd of OEM functionaliteit is gegarandeerd en of de elektrische contacten werken. Alleen gekwalificeerde cartridges worden doorgestuurd naar de productie. Het print middel (inkjet en toner) is getest volgens chemische en fysieke parameters en gegroepeerd, waarbij ook samples zijn genomen. Alle andere onderdelen die vervangen worden zoals OPC’s worden getest via een print test. De parameters zijn de print resultaten genomen bij de vrijgave van het product en de definitie bij international standaards. Elk product wordt getest en ontvangt een batch code. De batch code helpt de productie om alle gebruikte materialen tijdens het productie process achteraf te kunnen traceren. Onafhankelijk van de kwaliteitstest, worden in de productie willekeurig cartridges getest op capaciteit en print prestatie.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid is een van de hoofdpunten voor Embatex. Wij produceren voor voorraad in Feldkirchen en hebben momenteel meer dan 100.000 producten beschikbaar. Dezelfde aantallen zijn op voorraad bij onze dochterondernemingen om onze klanten snel en efficiënt te kunnen leveren. We verzorgen drop shipments direct naar de eindgebruiker in opdracht van onze klanten, omdat tevreden eindgebruikers ons success garanderen.

© EMBATEX GmbH, All rights reserved