terug

Inleiding door de voorzitter van de raad van bestuur

CEO EMBATEX AG

Christian Wernhart 
CEO  EMBATEX GmbH

 

 

 

"Het is veel moeilijker, maar ook veel duurzamer, om gebruikte producten te vernieuwen dan nieuwe te produceren."

 

 

 

 

CEO Christian WernhartBescherming van het milieu alsmede de relatie tot de werknemer is van groot belang voor ons bedrijf. Dit feit word weerspiegeld in al onze divisies. In de loop van onze activiteiten door de jaren heen hebben we een actieve en overtuigend milieubeheer in onderzoek en ontwikkeling, productie en distributie. Wij zien het als onze plicht om ons te concentreren op milieu-relevante kwesties, evenals sociale taak afgezien van de economische aspecten in al onze afdelingen.


De harmonie van economie, ecologie en sociale zaken zijn stevig verankerd in onze bedrijfs doelstellingen en vertaald zich onder andere, in hoge resultaat-oriëntatie, veiligheid van banen en verlaging van de resource-consumptie als gevolg van de recycling van lege tonercartridges en inkjet cartridges.

Ons bedrijfs beleid van transparantie leidt tot betere communicatie van de succesvolle realisaties zowel intern als extern. Dit motiveert ons aan de andere kant om voortdurend nieuwe doelen te stellen, aan te houden en te realiseren. Een uitdaging die we ook graag in de toekomst willen aangaan.

 

 

 

© EMBATEX GmbH, All rights reserved