terug

Maatschappelijk verantwoord ondernemen - duurzaamheid

EMBATEX GmbH neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid zeer serieus en wordt hier graag voor gewaardeerd. De oprichting zijn de wettelijke normen en ze worden bevestigd door de principes van Embatex 'waarden. Onze medewerkers leveren een belangrijke bijdrage tot het succes van het bedrijf. Het personeelsbeleid is gebaseerd op eerlijkheid, openheid en wederzijds respect. Wij bieden onze medewerkers een interessante en uitdagende baan en de kans op persoonlijke en professionele ontwikkeling, van hun kant verwachten we plichtsbesef , de bereidheid te werken en loyaliteit aan het bedrijf. Wij zijn open met betrekking tot culturele verschillen en willen dit zo behouden. Onze medewerkers beschikken over voldoende vrije tijd voor familie, sociale activiteiten en prive interesses.

Trios 2007

Awards

Awards in de sector: het nemen van verantwoordelijkheid

2007 EMBATEX AG ontvangt de Trigos award in de categorie maatschappij / middelgrote bedrijven in Karinthië voor het project "recycling4smile"

2008 zijn we bekroond met de Trigos award in de categorie ecologie / middelgrote bedrijven met het project "milieu-gecertificeerde tonercartridges en inktcartridges".

2009 zijn we bekroond met de Trigos award in de categorie "job" met het project "combinatie van gezin en werk"


Meest familie-vriendelijk bedrijf in Karinthië 20072007 werd het bedrijf uitgeroepen tot Karinthië’s meeste familie vriendelijk bedrijf in de categorie grote bedrijven" als gevolg van de duurzame sociale verbintenis.

 

 

 

 

© EMBATEX GmbH, All rights reserved