terug

Lege cartridge inzamel programma

Embatex bied 2 systemen.

CARTRIDGE COLLECT

Door ons aanbod, wordt de eindgebruiker op de hoogte gesteld dat hij zijn gebruikte tonercartridges en inktcartridges niet hoeft weg te gooien, ongeacht merk, type en de hoeveelheid van het leeggoed, maar dat hij de kans krijgt om ze beschikbaar te maken voor een collectie cyclus. Het cartridge Collect is een van onze collectie en logistieke systemen, goedgekeurd volgens de Oostenrijkse Afval Economy Law - AWG 2002 / § 24, die is gespecialiseerd in de inzameling van lege toner cartridges van laserprinters en copiers en inkjet cartridges van inkjet printers.

Samen met efficiënte logistieke partners als transportbedrijven, werd een perfect functionerende en wijdverspreide inzameling en verwijdering systeem opgericht, welke gratis is voor de afvalproducent. Hierbij wordt afval vermeden en de toegevoegde waarde van de printer accessoires blijft in Oostenrijk, ook het percentage hergebruik wordt gemaximaliseerd. De Cartridge collect stelt inzameldozen ter beschikking van de klant, snel en gratis. Als de dozen vol zijn, wordt de gratis hotline 0800/070007 gebeld. De volle inzameldoos wordt opgehaald binnen 24 uur als gevolg van een ingenieus logistiek systeem. Indien nodig worden nieuwe inzamel dozen afgeleverd bij de klant.

Het kost niets om deel te nemen aan het programma, het helpt het milieu, en misschien kunnen zelfs kosten worden bespaard. Het inzamelsysteem is opgezet met algemene dekking in Oostenrijk, Duitsland, Slovenië, Slowakije en de Tsjechische Republiek.

Inpakken bellen Weg ermee!

 

Meedoen kan in:

- in Oostenrijk: www.cartridgecollect.at
- in Duitsland: www.cartridgecollect.de

RECYCLING4SMILE

Red noses Recycling programma
Gratis maar niet voor niets!
 recycling4smile

De lege printer cartridges en laser cartridges brengen een glimlach in de ziekenhuizen. Elke recyclebare cartridge betekent een donatie van € 1,00 voor het Rode Neuzen Clown Doctors en wordt gebruikt voor het opzetten en ontwikkelen van Clown Doctors-programma's in Oostenrijk en in de Oostenrijkse buurlanden Hongarije, Duitsland, Tsjechië, Slovenië en Slowakije.

In plaats van te belanden in de afvalbak, worden de lege printer cartridges verzameld en hervuld in Oostenrijk. Het project "recycling4smile" werd gestart op 05 juni 2002, de World Environment Day, en heeft al 10 jaar aangetoond hoe je succesvol een business idee met bescherming van het milieu en vreugde van het leven voor zieke en lijdende patienten kan combineren, en tegelijkertijd het belangrijke werk ondersteunt van rode neuzen International. Geen kosten - maar betrokkenheid en "duurzame activiteiten" voor de deelnemende bedrijven en verzamelaars van leeggoed. Dit is een win-win situatie voor iedereen.

Door het contact met rode neuzen, is elke medewerker en verzamelaar van leeggoed zich bewust van het feit dat er kinderen zijn die niet zo gezond zijn en met behulp van de rode neuzen clown Doctors even op andere gedachten kunnen worden gebracht, zodat ze het gevoel weer kennen van een beetje vreugde. Door deel te nemen aan "recycling4smile", zal niet alleen het milieubewustzijn verhogen, maar ook zieke mensen worden getracteerd op een glimlach.

Meedoen kan in:

- in Oostenrijk: www.recycling4smile.at
- in Duitsland: www.recycling4smile.de
- in Slovenië: www.recycling4smile.org

 

© EMBATEX GmbH, All rights reserved